Софийската опера и балет обявиха летните си фестивали за тази

...
Софийската опера и балет обявиха летните си фестивали за тази
Коментари Харесай

Софийската опера и балет обявиха летните си фестивали за 2023

Софийската опера и балет оповестиха летните си фестивали за тази година, оповестиха от Министерството на културата.

Фестивалът SOFIA OPERA WAGNER FESTIVAL ще продължи от 8 до 30 юли 2023 г . Очаква се да притегли хиляди фенове на Вагнер от България и света. Зрителите ще може да видят „ Рейнско злато “, „ Валкирия “, „ Зигфрид “ и „ Залезът на боговете “ от тетралогията „ Пръстенът на Нибелунга “; „ Тристан и Изолда “, „ Парсифал “ и „ Летящият холандец “.

Един от най-впечатляващите летни фестивали на Софийска опера и балет „ МУЗИ НА ВОДАТА “ се провежда за четвъртата поредна година. Сцената е на езерото в Панчарево. От 14 юли до 27 август публиката ще получи опцията да се потопи в магията на изкуството и водата под намерено небе, дават обещание уредниците.

Фестивалът „ Опера на върховете “ – Белоградчишки скали е новаторска концепция на режисьора Пламен Карталов, чиито необикновени театрални решения и план са свързани с това магическо място . Събитието ще продължи от 4 до 27 август тази година. Сред удивителната хубост на скалния феномен Белоградчишки скали феновете ще видят и почувстват по нов метод шедьоврите на музиката.

Може да вземете своите билети за идните събития или от билетната каса на Операта /ул. „ Врабча “ 1/.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР