Софийска окръжна прокуратура внесе искане за постоянен арест на шофьорката,

...
Софийска окръжна прокуратура внесе искане за постоянен арест на шофьорката,
Коментари Харесай

Прокуратурата иска постоянен арест за шофьорката на АМ Тракия

Софийска окръжна прокуратура внесе искане за непрекъснат арест на шофьорката, провокирала злополуката на Автомагистрала " Тракия ".

Днес в 16 часа, по искане на Окръжна прокуратура - София ще се преглежда мярка за неотклонение по отношение на обвинена, арестувана по обвиняване за осъществено закононарушение - нарушение на разпоредбите за придвижване по пътищата при ръководство на МПС, вследствие на което по несъобразителност е била породена гибел и телесни повреди на повече от едно лице.

Разследването по делото продължава под наблюдението на Оперативна програма - София. Към момента са разпитани очевидци, конфискувана документи от компанията - транспортьор, назначени експертизи.

Припомняме, при тежката злополука на Автомагистрала " Тракия " починаха 6 души, а 21 бяха ранени. Всички потърпевши са настанени в столични лечебни заведения.

Според версията на очевидци за възникването на злополуката наследник автомобил е блъснал рейса в профил при опит за изпреварване, при което водачът на автобуса е изгубил надзор и рейсът е влезнал в канавката. След това рейсът се обърнал, при което 6 души са починали на място. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР