Софийска градска прокуратура (СГП) привлече към наказателна отговорност 34-годишния Калоян

...
Софийска градска прокуратура (СГП) привлече към наказателна отговорност 34-годишния Калоян
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинение на задържания за убийството на Кристина в София

Софийска градска прокуратура (СГП) притегли към наказателна отговорност 34-годишния Калоян К. за преднамерено ликвидиране.

Досъдебното произвеждане е формирано на 04.04.2023 година от 03 РУ-СДВР в изискванията на необходимост със съставянето на протокола за първо деяние по следствието и се води под управлението и надзора на СГП. Първоначално досъдебното произвеждане е формирано за похищение. На 06.04.2023 година в гр. София е намерено тялото на жената. 

Обвинението е за това, че на 03.04.2023 година в гр. София, ул. „ Кукуш “ № 1, Калоян К. съзнателно умъртвил 32-годишната Кристина, като създал два изстрела с огнестрелно оръжие, като действието е осъществено преднамерено.

След преценка на материалите, събрани в началния стадий на следствието, наблюдаващият прокурор е стигнал до извода, че съществуват рационални учредения да се счита, че Калоян К. е направил закононарушението, за което е упрекнат, както и че е налице висока социална заплаха на действието и дееца, което постанова неговото задържане.

Предстои на 09.04.2023 година да бъде импортирано искане в Софийски градски съд за взимане по отношение на обвинения на мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

Твърди се, че мъжът има 2 остарели присъди - за закана за ликвидиране на друго бивше гадже и палеж на колата на нейния нов фаворит. По тях е наказан условно.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР