Софиянци стовариха възтежка пералня, както и ютия и прахосмукачка в

...
Софиянци стовариха възтежка пералня, както и ютия и прахосмукачка в
Коментари Харесай

Софиянци стовариха пералня пред прага на Митрофанова

Софиянци стовариха възтежка пералня, както и ютия и прахосмукачка в неделя пред съветското посолство у нас. Да зарадват задачата на провалилата се в дипломацията Елеонора Митрофанова с съвсем нови уреди се наеха двама млади мъже и си завоюваха стотици лайкове в обществената мрежа.



Единият от тях е известният профил " Дявол на магаре " във фейсбук, който излезе със следното конкретизиране във връзка трудоемкото начинание:

" След малко отиваме да създадем подаяние за РуZZия пред посолството. Отзоваваме се на техния апел. Пералня, ютия и прахосмукачка - барем заситят най-малко част от сволочите орки ". В неделя от София излетяха за Москва 2 самолета със 180 руснаци - експулсирани дипломати, сътрудници и техните фамилии.



Колажите с перални станаха изключително известни, откакто стана ясно, че военнослужещи на съветския президент Владимир Путин мародерстват из украинските жилища и след зверства, осъществени от тях, си потеглят за Далечния Изток или в Чечня с домашен електроуреди и тоалетни чинии.

ТЕМА преди 4 часа 816 преди 14 часа 2371 преди 20 часа 2324
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР