*** СофияМеждуведомствената комисия за възстановяване и подпомагане към Министерския съвет ще

...
***
СофияМеждуведомствената комисия за възстановяване и подпомагане към Министерския съвет ще
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 10 февруари 2023 г.

***

София
Междуведомствената комисия за възобновяване и подкрепяне към Министерския съвет ще организира съвещание, на което ще бъдат прегледани и препоръчани за финансиране от държавното управление най-нуждаещите се от ремонт обекти, потърпевши от наводненията през декември м.г.

***
София
Oт 18:00 ч. в централата на Политическа партия АБВ на ул. " Врабча " 23, в границите на КУЛТУРЕН САЛОН АБВ ще бъде показана книгата " 50 крачки оттатък матрицата " на конституционалиста доктор Борислав Цеков, с присъединяване на създателя и доктор Петко Петков (социолог).

***
София
Началникът на защитата адмирал Емил Ефтимов ще показа " Анализ на положението и подготовката на Въоръжените сили през 2021 година "

***
София
Президентът Румен Радев ще се запознае с годишния разбор на положението и подготовката на Въоръжените сили.

***
Бургас
От 15:30 ч. ще се организира съвещание на Областния съвет по опазване на здравето. Заседанието ще се организира онлайн. Основна тематика ще бъде формата, под която ще продължи образователният развой идната седмица.

***
Бургас
Oт 19:00 ч. в залата на Бургаската опера, именитите млади пианисти Хасан и Ибрахим Игнатови, които имат многочислени интернационалните изяви и са носители на редица награди от влиятелни конкурсни конгреси в България и чужбина, ще бъдат солисти на Симфоничния концерт.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР