София. Заместник-министърът на земеделието Стефан Бурджев проведе среща с кметове

...
София. Заместник-министърът на земеделието Стефан Бурджев проведе среща с кметове
Коментари Харесай

Заместник-министър Стефан Бурджев проведе среща с общински кметове и ръководители на местните инициативни групи от Плевенска и Ловешка област

София. Заместник-министърът на земеделието Стефан Бурджев организира среща с кметове и ръководители на Местните инициативни групи на общините от Плевенска и Ловешка област, оповестиха от Министерство на земеделието . На срещата беше показана информация по размер 19.1 – „ Помощ за подготвителни действия “ по метода Водено от общностите локално развиване.
Аграрният заместник-министър Стефан Бурджев показа на присъстващите опциите на метода за многосекторно развиване на териториите на неговото предложение. „ През идващия програмен интервал се усилва финансирането по метода “, това съобщи заместник-министър Бурджев. Той добави още, че се уголемява територията на неговото използване, покачва се броя на локалните инициативни групи и се опростяват процедурите за използване.
„ Уверявам Ви, че може да разчитате на поддръжката от Министерство на земеделието и в наше лице имате предан сътрудник “, с тези думи заместник-министър Бурджев приключи срещата.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР