София. За съжаление, по независещи от нас или БСП причини,

...
София. За съжаление, по независещи от нас или БСП причини,
Коментари Харесай

Николай Хаджигенов, ИБГНИ: В този вариант не е възможно съставянето на редовно правителство

София. За страдание, по независещи от нас или Българска социалистическа партия аргументи, този диалог няма по какъв начин да е за сформиране на постоянно държавно управление, държавно управление не е допустимо в този му вид. Това сподели заместник-председателят на ПГ на ИБГНИ адв. Николай Хаджигенов по време на диалозите с Българска социалистическа партия за сформиране на постоянен кабинет с третия мандат, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ .

Той поздрави левицата за решението им да задържат мандата оптимално, с цел да може през това време Народното събрание да свърши значими задания, първата от които приемането на актуализацията на бюджета. Хаджигенов уточни, че измежду другите наложителни цели е започването на правосъдна промяна.
„ Ще създадем всичко допустимо това да се случи. Другото, което би трябвало д продължим и може би ще завърши за две седмици, най-малко в първата си част, е Временната комисия за полицейското принуждение и подслушването на протестиращи жители. Ще ви подкрепим и приказваме с вас за всички вероятни политики “, посочи зам.-председателят на ИБГНИ.

Теодора ПАВЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР