София. За да се реализират важните политики, е нужен икономически

...
София. За да се реализират важните политики, е нужен икономически
Коментари Харесай

Вицепремиерът Корнелия Нинова: За да се реализират важните политики, е нужен икономически растеж

София. За да се осъществят значимите политики, е необходим стопански напредък. Това съобщи на брифинг в Министерството на стопанската система и промишлеността водачът на Българска социалистическа партия и вицепремиер и стопански министър Корнелия Нинова, оповестиха от пресцентъра на партията .

" За да има опция да правиш другите политики - здравна, обществена, просветителна, е належащо да имаш развита стопанска система. Да има доходи от висок стопански напредък, с цел да може да се реализира цялата стратегия на държавното управление ", сподели тя.

" Заедно с екипа си слагаме амбициозна цел, а точно висок напредък, включващ - стопанска система на знанието, да се ограничи сивият бранш, да облекчим бюрокрацията и административната тежест, да насочим вниманието си към българския бизнес в икономическата рецесия, с цел да почувстват българските компании, че имат страната до себе си ", уточни Нинова.

" Всички тези ограничения ще са в интерес на високия стопански напредък, от който ще зависи финансирането на другите политики на новото държавно управление ", посочи тя.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР