София. Всеки може да иска касиране на изборите, нито съм

...
София. Всеки може да иска касиране на изборите, нито съм
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ, ДПС: Всеки може да иска касиране на изборите, нито съм видял мотиви, нито съм гледал твърдения на ВМРО

София. Всеки може да желае анулиране на изборите, нито съм видял претекстове, нито съм гледал изказвания на Вътрешна македонска революционна организация. Това сподели на конференция ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ .

Той разяснява и опцията за предварителни парламентарни избори, като уточни: „ За 30 години за първи път сме в обстановка са чакаме нови избори след извършените избори. За тези избори, които изминаха,имаше съвещания и срещи при президента. Ние зададохме въпрос на президента: каква е неговата логичност за установяване на датата, с цел да може и ние да разсъждаваме съгласно неговата логичност. Нека забележим каква е логиката на президента, в случай че се стигне до предварителни избори, и тогава и ние ще разсъждаваме,но тази тематика е в компетенциите на президента “.

На въпрос къде са отишли 100-те хиляди гласа на ДОСТ от предходните избори,Карадайъ уточни, че занапред ще проучват хипотетични гласове. По думите му е значимо, че Движение за права и свободи са подобрили резултата си, като са получили с 20 000 гласа повече.

Теодора ПАВЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР