София. Връщането на статуквото на бял кон - не се

...
София. Връщането на статуквото на бял кон - не се
Коментари Харесай

Румен Радев: Връщането на статуквото на бял кон - не се състоя

София. Връщането на статуквото на бял кон - не се състоя. Това сподели определеният за втори президентски мандат Румен Радев в изказване след края на втори тур на президентските избори, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус " .

" Уважаеми представители на медиите, драги съидейници, скъпи сънародници, на първо време желая да благодаря на всеки един от вас, които през днешния ден излязохте да отбраните вашия глас за България. Благодарности на хората от комисиите, на чиновниците на реда и на всички, които работиха и не престават да обезпечават изборите ", съобщи още Румен Радев.

" Искам да поздравя и проф. Герджиков и всички претенденти за президент и вицепрезидент, по тази причина, че дадоха своите хрумвания в тази акция и несъмнено, своят принос и своето присъединяване. Благодаря от сърце на всички, които гласоподаваха и поддържаха нашата кандидатура с госпожа Йотова. Да благодарим на щаба и на нашия прелестен Инициативен комитет, на хората, които застанаха с имената и престижа си зад нас, на партиите, които ни поддържаха, с които споделяме общи хрумвания, дела и цели за бъдещето на България. Приключи един невиждан политически месец на два типа избори, които ясно откроиха желанието на нашия народ за смяна, за разкъсване с корупцията, грабежа и беззаконието, за отстраняването на мафията от властта ", разяснява още Румен Радев.

" Очакванията, че жителите ще се изморят от избори и ще предпочетат да се върнат към познатото остаряло, не се сбъднаха ", добави той.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР