София. Влиятелни медии, близки до Ердоган, открито призоваха 350 хиляди

...
София. Влиятелни медии, близки до Ердоган, открито призоваха 350 хиляди
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Влиятелни медии, близки до Ердоган, открито призоваха 350 хил. турски граждани с български корени да подкрепят турския кандидат за президент и турската партия ДПС

София. Влиятелни медии, близки до Ердоган, намерено приканиха 350 хиляди турски жители с български корени да поддържат турския претендент за президент и турската партия Движение за права и свободи! Това се споделя в позиция на Националния фронт за избавление на България (НФСБ) и на претендент за президент на коалиция " Патриотичен фронт " и водач на НФСБ Валери Симеонов.

" Турската страна обезпечава безвъзмездни PSR-тестове, превоз и храна за идващите да гласоподават у нас български изселници.
Разкриха се 126 секции, в 96 от тях ще се гласоподава машинно. Очакват се над 150 хиляди гласа единствено оттова. Вероятно прогнозните 9 % за Движение за права и свободи ще се удвоят ", се показва в позицията.

" Целта е Движение за права и свободи още веднъж да бъде корав и незаобиколим фактор, да разпределя държавния бюджет, да кадрува и да точи запаси в посока Турция. Да ни покаже по какъв начин още веднъж сме подвластни и ни сложи на колене ", акцентират от НФСБ.

" И всичко това с помощта на президента Румен Радев. Назначеното от него служебно държавно управление трансформира България в разграден двор, през който необезпокоявано могат да минават мигранти. Бизнесът агонизира от рестриктивните мерки и скъпия ток. Коронавирусът коси по 300 души дневно ", допълват от партията.

" Новите службогонци, освирепели за власт, не се интересуват от тежката рецесия, в която е изпаднала Родината ", се споделя още в позицията.

" Гласувайте с разсъдъка си за единственото родолюбиво обединяване " Патриотичен фронт "!
Подкрепете ни!
Номер 4 в интегралната бюлетина! ", приканват от НФСБ

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР