София. Vivacom разширява портфолиото си от смартфони, съвместими с мрежата

...
София. Vivacom разширява портфолиото си от смартфони, съвместими с мрежата
Коментари Харесай

Още два 5G смартфона влизат в портфолиото на Vivacom - Motorola Edge 20 5G и Motorola Edge 20 Lite 5G

София. Vivacom уголемява портфолиото си от смарт телефони, съвместими с мрежата от пето потомство на телекома, с още два нови модела - и. Двата новаторски модела със 108 MP камери и хубав дизайн към този момент са налични за българските консуматори при извънредно преференциални условия. С тях потребителите могат да сърфират в най-голямата в България. А всички клиенти, сключили нов или преподписали действителен контракт в срока от 15.09. до 31.10.2021 г за мобилен проект и, ще ги употребяват без ограничаване на скоростта до 31.01.2022 година. Това оповестиха от пресцентъра на Vivacom .

е хубав и стилен 5G смарт телефон с 6.7-инчов HDR10+ OLED екран, чиято периодичност на освежаване от 144 Hz е една от най-бързите в сегмента му. Това разрешава с 60% по-бързо превключване сред уеб страниците спрямо първото потомство motorola edge и edge+.

Моделът се откроява с впечатляваща съществена камера, със 108 MP датчик, ултрависока резолюция и девет пъти по-голяма светлочувствителност, с помощта на технологията Ultra Pixel. Предната камера е 32 MP и поддържа технологията Quad Pixel с четири пъти по-голяма светлочувствителност, което й разрешава да прави доста ясни и ярки изображения, даже и при приглушена светлина.

Смартфонът разполага
Всичко за Вашата сватба
с технологията Ready For за безжично свързване с екран или тв приемник, което улеснява мобилната игра, провеждането на видеоразговори и достъпа до друго мултимедийно наличие на огромен екран. Освен 5G мрежи, моделът поддържа и идващото потомство Wi-Fi 6E. Батерията му е 4000 mAh и разполага с технология TurboPower 30, която дава заряд за осем часа единствено с 10-минутно зареждане. Всичко това се крие в извънредно тъничък корпус – едвам 7 мм., предпазен от алуминиева рамка.

Предлага се на цена от 22,98 лева на месец за 36-месечен срок на погашение, с проект Unlimited 50.

е още един грациозен 5G модел със 108 MP главен датчик и поддръжка на Ultra Pixel технология. Това му разрешава да прави фотоси с девет пъти по-висока светлочувствителност и извънреден контрастност и бляскавост. Екранът му е 6.7-инчов Max Vision HDR10+ OLED, с периодичност на освежаване 90Hz. Процесорът е MediaTek Dimensity 720/800U, оперативната памет – 8 GB, а вградената – 128 GB.

В корпуса се крие мощна 5000 mAh батерия, която устоя дни с едно зареждане. В добавка технологията TurboPower 30 разрешава прибавяне на 12 часа заряд единствено за 10 минути.

Моделът може да бъде открит на цена от 15,98
Всичко за Вашата сватба
лева на месец за 36-месечен срок на погашение, в композиция с проект Unlimited 50.
Само до края на месец септември и двата нови модела в 5G портфолиото на Vivacom могат да бъдат закупени с отстъпка на погашение за 24 месеца с проект Unlimited от онлайн магазина на телекома.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg