София. Vivacom разширява портфолиото си от смартфони, съвместими с мрежата

...
София. Vivacom разширява портфолиото си от смартфони, съвместими с мрежата
Коментари Харесай

Още два 5G смартфона влизат в портфолиото на Vivacom - Motorola Edge 20 5G и Motorola Edge 20 Lite 5G

София. Vivacom уголемява портфолиото си от смарт телефони, съвместими с мрежата от пето потомство на телекома, с още два нови модела - и. Двата новаторски модела със 108 MP камери и хубав дизайн към този момент са налични за българските консуматори при извънредно преференциални условия. С тях потребителите могат да сърфират в най-голямата в България. А всички клиенти, сключили нов или преподписали действителен контракт в интервала от 15.09. до 31.10.2021 г за мобилен проект и, ще ги употребяват без ограничаване на скоростта до 31.01.2022 година. Това оповестиха от пресцентъра на Vivacom .

е хубав и стилен 5G смарт телефон с 6.7-инчов HDR10+ OLED екран, чиято периодичност на освежаване от 144 Hz е една от най-бързите в сегмента му. Това разрешава с 60% по-бързо превключване сред уеб страниците спрямо първото потомство motorola edge и edge+.

Моделът се откроява с впечатляваща съществена камера, със 108 MP датчик, ултрависока резолюция и девет пъти по-голяма светлочувствителност, с помощта на технологията Ultra Pixel. Предната камера е 32 MP и поддържа технологията Quad Pixel с четири пъти по-голяма светлочувствителност, което й разрешава да прави доста ясни и ярки изображения, даже и при приглушена светлина.

Смартфонът разполага с технологията Ready For за безжично свързване с екран или тв приемник, което улеснява мобилната игра, провеждането на видеоразговори и достъпа до друго мултимедийно наличие на огромен екран. Освен 5G мрежи, моделът поддържа и идващото потомство Wi-Fi 6E. Батерията му е 4000 mAh и разполага с технология TurboPower 30, която дава заряд за осем часа единствено с 10-минутно зареждане. Всичко това се крие в извънредно тъничък корпус – едвам 7 мм., предпазен от алуминиева рамка.

Предлага се на цена от 22,98 лева на месец за 36-месечен интервал на погашение, с проект Unlimited 50.

е още един грациозен 5G модел със 108 MP главен датчик и поддръжка на Ultra Pixel технология. Това му разрешава да прави фотоси с девет пъти по-висока светлочувствителност и извънреден контрастност и бляскавост. Екранът му е 6.7-инчов Max Vision HDR10+ OLED, с периодичност на освежаване 90Hz. Процесорът е MediaTek Dimensity 720/800U, оперативната памет – 8 GB, а вградената – 128 GB.

В корпуса се крие мощна 5000 mAh батерия, която устоя дни с едно зареждане. В добавка технологията TurboPower 30 разрешава прибавяне на 12 часа заряд единствено за 10 минути.

Моделът може да бъде открит на цена от 15,98 лева на месец за 36-месечен интервал на погашение, в композиция с проект Unlimited 50.
Само до края на месец септември и двата нови модела в 5G портфолиото на Vivacom могат да бъдат закупени с отстъпка на погашение за 24 месеца с проект Unlimited от онлайн магазина на телекома.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР