София. Vivacom е партньор на дигиталната услуга Cashio, предлагаща гъвкави

...
София. Vivacom е партньор на дигиталната услуга Cashio, предлагаща гъвкави
Коментари Харесай

Vivacom става партньор на дигиталната платформа за потребителски кредити Cashio

София. Vivacom е сътрудник на цифровата услуга Cashio, предлагаща гъвкави схеми за онлайн заеми с бързо утвърждение. Това оповестиха от пресцентъра на Vivacom . Сред преимуществата на платформата са опциите за избор на желан метод за заплащане на вноските, като потребителите сами дефинират датата, на която погасяват, съгласно месечното им заплащане или различен регулярен приход, който получават. Така те могат да вземат потребителски заем до 10 000 лева със период от 3 до 36 месеца и пряк превод по определена от тях платежна сметка.

Чрез партньорството с Cashio Vivacom дава на потребителите още една опция да употребяват цифрови услуги – онлайн даване на заем – бързо, несъмнено и персонализирано.

Платформата Cashio е интуитивна и насочва потребителя към най-хубавия вид за приемане и погасяване на заем. Със схемата cashioFIX дължимата сума е разпределена на равни вноски за целия интервал, cashioWAVE разрешава всеки месец да се заплаща минимална сума за револвиране и в същото време предлага опция за неведнъж асимилиране на спомагателни суми през целия интервал на контракта, а cashioUNI е предопределен за сливане на отговорности към небанкови финансови институции, като потребителите имат удобството да заплащат единствено една, по-ниска месечна вноска.

Платформата Cashio е налична за всички през уеб страницата на Vivacom, секция Финансови услуги -
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР