София. Vivacom е лидер сред трите мобилни оператора с най-много

...
София. Vivacom е лидер сред трите мобилни оператора с най-много
Коментари Харесай

Vivacom с най-много пренесени мобилни номера за последната година

София. Vivacom е водач измежду трите мобилни оператора с най-вече пренесени мобилни номера към мрежата си за последната година. Това оповестиха от пресцентъра на компанията . През този интервал най-вече клиенти на мобилни услуги са избрали да трансферират мобилните си номера към мрежата на Vivacom.
Мобилните проекти Unlimited дават привилегия на клиентите на оператора да се възползват от същински неограничени предложения в най-бързата и най-голяма 5G мрежа в България.
" Доказваме, че изпълняваме това, което обещахме на нашите клиенти. Досега покрихме съвсем 68% от българското население и продължаваме да разпростирам 5G инфраструктурата, с цел да усилваме непрекъснато супер бързото ни покритие. Всички наши клиенти могат да се любуват на спомагателни изгоди при съчетание на нашите мобилни и закрепени услуги. Бъдещето стартира от тук ", сподели Николай Андреев, основен изпълнителен шеф на Vivacom.
Високото качество на предлаганите услуги, най-бързата 5G мрежа в България въз основа на изследване на Ookla® на Speedtest Intelligence®, която е и най-голяма с покритие в над 530 обитаеми места и курорти, потвърди Vivacom като желан оператор, към който се трансферираха най-вече мобилни номера през последната година.
Осигуряването на съгласуваност с огромно покритие, в комбиниране с надеждна бърза връзка и новаторски артикули и услуги, трансформира Vivacom в приближен сътрудник за своите клиенти освен в ежедневните, развлекателни и обществени действия, само че и в сфери като обучение и работа. С препоръчаните неотдавна нови комбинирани предложения, Vivacom дава на своите бизнес клиенти цялостни решения за всичките им информационни потребности.
Компанията продължава да уголемява покритието на най-бързата 5G мрежа, с проекти да доближи до 72% от популацията и забележителна част от огромните пътища в страната до края на тази година. Всички клиенти на Vivacom могат да употребяват 5G мрежата без в допълнение възнаграждение.
Vivacom предлага на своите клиенти съвременни, високотехнологични телекомуникационни услуги и портфолио от атрактивни артикули. С Unlimited мобилни проекти, на цена от 30,99 лв. с Данък добавена стойност (в композиция с закрепени услуги), потребителите получават неограничени минути за диалози, SMS и MMS в България и роуминг в Европейски Съюз, както и неограничени MB, в това число в мрежата от пето потомство на Vivacom, без ограничаване за целия интервал на потребление. Клиентите могат да избират всред необятна гама от над 60 5G устройства в друг ценови клас.
За повече информация, може да посетите vivacom.bg.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР