София. Във връзка с постъпил сигнал от заместник министър-председателя по

...
София. Във връзка с постъпил сигнал от заместник министър-председателя по
Коментари Харесай

Във ВКП е образувана прокурорска преписка относно постъпил сигнал, съдържащ данни за закононарушения във връзка с участието на България в Световното изложение ЕКСПО 2020 в Дубай, ОАЕ

София. Във връзка с постъпил сигнал от заместител министър-председателя по стопанската система и промишлеността и министър на стопанската система и промишлеността госпожа Корнелия Нинова до господин Иван Гешев, основен прокурор на Република България, Върховна касационна прокуратура оповестява: Във Върховна касационна прокуратура е формирана прокурорска кореспонденция по отношение на постъпил сигнал, съдържащ данни за престъпления и вероятно ощетяване на бюджета по отношение на възлагането и осъществяването на социална поръчка във връзка организацията и присъединяване на Република България в Световното ревю ЕКСПО 2020 в Дубай, ОАЕ. Това оповестиха от пресцентъра на Прокуратурата на Република България .

Преписката е изпратена по подготвеност на Специализирана прокуратура с оглед данни за вероятно осъществено длъжностно закононарушение.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР