София. В този парламент броят на неизвестните е много по-голям

...
София. В този парламент броят на неизвестните е много по-голям
Коментари Харесай

Методи Андреев, бивш народен представител от ГЕРБ: В този парламент броят на неизвестните е много по-голям от броя на условията

София. В този парламент броят на незнайните е доста по-голям от броя на изискванията. Това сподели за предаването „ Това е България “ на Радио „ Фокус “ Методи Андреев, някогашен депутат от ГЕРБ и някогашен ръководител на Комисията по досиетата. Според него, този парламент може да сервира изненади, тъй като когато няма ясно болшинство и ясна скица, която би могла да бъде основа за държавно управление, са вероятни всевъзможни типове изненади.

„ Включително вие видяхте първото предложение на отиващия си министър председател Борисов, че той предлага свои депутати в интерес на партия „ ИТН “. Сега, моето персонално мнение е, че в този парламент броят на незнайните е доста по-голям от броя на изискванията. В една задача, когато броят на незнайните е по-голям от броя на уравненията, нормално тази задача няма еднопосочно решение “, сподели още той.

Методи Андреев посочи, че мъчно може да се каже дали на тези избори е имало политическо инженерство, тъй като, с цел да се каже, че има би трябвало да се види държанието на младите партии в Народното събрание – „ ИТН “ и „ Изправи се! Мутри вън! “. Ако тези партии стартират да изневеряват на позициите, които са заемали до преди изборите, тогава може да се допуска, че са основани с други цели, посочи Андреев, като изрази вяра, че това няма да бъде по този начин. Той засегна тематиката и с пазаруването на гласове, като акцентира, че съгласно него и на тези избори е имало платен избор.

„ Значи неоспорим факт е, че в ромските махали ГЕРБ печели. На времето в ромските махали печелеше Българска социалистическа партия и аз знам по какъв начин печелеше Българска социалистическа партия. Тогава към момента не беше излязла тази мода с пазаруването на гласове – по-скоро бяха с разпределяне на разнообразни хранителни артикули. А в този момент напряко ви споделям – за мен тези ромски гласове, които са дадени всеобщо за ГЕРБ, са били купени гласове. Ясна е тази работа, вижда се. Така стана и при кметските избори в София. Виждате в София по какъв начин огромните ромски махали гласоподаваха масирано за кметицата Фандъкова “, сподели той.

Цоня СЪБЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР