София. В работата си сме допуснали някои грешки. Една от

...
София. В работата си сме допуснали някои грешки. Една от
Коментари Харесай

Димитър Георгиев, ДАНС: В работата си допуснахме „грешката“ да разкрием шпионски мрежи на чужди разузнавания, особено последните, които работеха за Русия

София. В работата си сме позволили някои неточности. Една от тях е, че в последните години в новата история направихме такива интервенции, които разкриха шпионски мрежи на непознати разузнавания. Това сподели пред публицисти ръководителят на ДАНС Димитър Георгиев, който служебното държавно управление реши да предложи за освобождение, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ .

„ Особено последните, свързани с хващането на шпионите, които работеха за Русия. В предходния път, когато съм бил ръководител в служебно държавно управление, такава тематика не сме имали. Няма да разясня шпионския скандал. Не упреквам никого. Казвам, че една от аргументите за мен е това. Работейки по този метод, пазиме националната сигурност. Всички чиновници тук са извънредно положителни експерти. Искам да им благодаря за свършената работа. Освен това, имам едно главно терзание – силовият вицепремиер е лице с лишен достъп до класифицирана информация за период от три години, като отнемането е преди две години. Този достъп не е обжалван след отнемането “, съобщи Георгиев.

По думите му бранш „ Сигурност “ работи с класифицирана информация, както и с такава на сътрудници от НАТО и Европейски Съюз. „ Освен това, аз като ръководител вследствие на работата, която сме свършили с всички сътрудници, съм удостояван с доста премия. Работата, която е вършена тук и високите оценки, които са получавани, действително не се зачитат. Значи други са критериите, които би трябвало да бъдат за оценяване на работата на чиновниците “, сподели още Димитър Георгиев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР