София. В последния мач в петъчната вечер, Левски и Нефтохимик

...
София. В последния мач в петъчната вечер, Левски и Нефтохимик
Коментари Харесай

Левски надви Нефтохимик 2010 с 3:2 гейма

София. В последния мач в петъчната вечер, Левски и Нефтохимик 2010 се бориха “със зъби и нокти ” за успеха.
Левски изпита компликации при започване на първия сет, и заради няколко неточности изпусна късмет да вземе преднина. Двата тима започнаха игра на котка и мишка до последната точка в гейма, като в воин за гостите се трансформира Колев с два блока и две сполучливи офанзиви. След оспорвана борба в идващия гейм, Левски отвърна на удара и завърза мача с две сполучливи офанзиви на Вълчинов за 26-24.

Битката беше извънредно оспорвана и в третия гейм, като “сините ” съумяха да измъкнат успеха в тази част. Състазателите на Николай Желязков обаче демонстрираха, че не са подготвени да се предадат елементарно и след сполучлив четвърти гейм, вкараха мача в тайбрек. В решаващия пети сет, домакините бяха неудържими и поведоха с 8-3, без да оставят шансове на противника си.

Статистически, Левски приключи със 70 сполучливи офанзиви, а бургазлии със 63. “Сините ” бяха по-добри и на сервис (5 аса на един), само че гостите пък затрудниха повече противника си на блок (15 на 11).

Светослав Гоцев беше отличен като най-полезен състезател в мача (11 точки). Най-резултатни за Левски пък бяха Владимир Гърков и Венислав Антов, всеки един с по 20 точки. Топ изпълнител на мача стана Николай Учиков (25 точки) от Нефтохимик 2010.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР