София. В навечерието на най-светлите празници младите социалисти от столичния

...
София. В навечерието на най-светлите празници младите социалисти от столичния
Коментари Харесай

София: Младежи от БСП – Лозенец проведоха дарителска кампания „Коледа за всеки“

София. В навечерието на най-светлите празници младите социалисти от столичния регион „ Лозенец “ организираха дарителска акция „ Коледа за всеки “, подкрепена от Районния съвет на Българска социалистическа партия – Лозенец. Това оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия - София . Младежите събраха средства и закупиха коледни пакети с хранителни артикули и дребни дарове за възрастни хора в неравностойно състояние от региона. През миналите два дни социалистите обиколиха домовете на над 30 нуждаещи се, с цел да им подарят наслада и искра вяра в дните преди Коледа. Те бяха посрещнати с топлота и признателност за грижата и вниманието, което отдават на поколенията преди тях.
„ Разчитаме на Вас, младите. Трогнати сме от този жест “, сподели Димитър Гергицов - един от хората, на които гостуваха младежите.
„ Чувстваме се задоволени от акцията, тъй като да даваш положително е най-големият подарък, който можеш да направиш. Искаме тази акция да се трансформира в традиция за нашата организация. Хората от региона би трябвало да знаят, че постоянно могат да разчитат на нас, тъй като наш дълг е да оказваме помощ на всеки “, уточни Габриел Вълков, ръководител на Младежко обединяване в Българска социалистическа партия – Лозенец.
Николай Велчев, ръководител на Районния съвет на Българска социалистическа партия – Лозенец, пожела на всички радостни празници и една здрава и сполучлива 2019 година.
„ Това е най-малкото, което можем да създадем за възрастните хора от „ Лозенец “, които посетихме през тези два дни “, добави той.
Младите социалисти възнамеряват да осъществят второ издание на самодейността напролет.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР