Кирил Петков направи изявление след тежкия инцидент, в който участва.

...
Кирил Петков направи изявление след тежкия инцидент, в който участва.
Коментари Харесай

Кирил Петков след трагичната катастрофа: Спирам предизборната си кампания! Бог да го прости човека!

Кирил Петков направи изказване след тежкия случай, в който взе участие. Както Lupa.bg в детайли писа, в 17,30 часа през днешния ден на входа на Аксаково катастрофира автомобил на НСО, в който е пътувал и съпредседателят на ПП-ДБ. При конфликт с друга кола, която по първични данни е изскочила на пътя, е умрял водачът в нея, а съпътстващата го брачна половинка е настанена в болница.

" Моите големи съболезнования на околните на умрелия водач. Колата на НСО, с която отивахме към Варна довечера катастрофира на влизане в Аксаково. Возих се на задната седалка в колата и имах единствено изкарване на въздуха, само че действително не съм потърпевш ", стартира изказването си във Facebook Кирил Петков.

След това той споделя, че екипът на Спешна помощ е дошъл бързо, както и пожарникарите, които " доста професионално " са разрязали колата, с цел да извадят потърпевшите.

" Искам да благодаря и на тези, които още в първите минути съумяха да намерят лост и дружно да отворим вратите и да се стигнем до хората. Благодаря и на двамата чиновници от НСО, с които отворихме дружно вратите и бяха съответни макар, че и те бяха с някакви контузии ", споделя още Кирил Петков, като прецизира, че решаваща роля са изиграли професионалната техника и уменията на пожарникарите. На място схванал, че не всяка пожарна кола разполага с такива профилирани принадлежности, поради което дава обещание, че ще направи всичко допустимо да ги обезпечи.

Кирил Петков прецизира, че е отишъл в болничното заведение, където оживялата жена е настанена. Там персонално неврохирургът го е уверил, че " черепната контузия на този стадий наподобява незастрашаваща живота ".

" Моля се на Бог и другите контузии да не застрашат живота й. Дал съм телефона си на шефа на болничното заведение, в случай че би трябвало каквото и да е подпомагане, да имаме персонален контакт и да ми звънят когато и да е ", прибавя Кирил Петков.

Той насочва благодарности и на целия медицински личен състав в болничното заведение за оказаната моментална помощ за дамата.

" Искрени съболезнования на щерка му, фамилията и околните му. Ще се опитам да се свържа с тях в утрешния ден и да им окажем всякаква помощ, от която имат потребност. Ще спра предизборната си акция, до момента в който съм сигурен, че всичко, което зависи от мен, с цел да оказа помощ на потърпевшите и фамилията, е направено. Благодаря за стотиците позвънявания. Бог да го елементарни индивида! ", приключва поста си Кирил Петков.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР