София. В момента ще подготвяме SWOT-анализа за следващия програмен период.

...
София. В момента ще подготвяме SWOT-анализа за следващия програмен период.
Коментари Харесай

Министър Румен Порожанов: В момента ще подготвяме SWOT-анализа за следващия програмен период

София. В момента ще приготвяме SWOT-анализа за идващия програмен интервал. Това сподели пред публицисти в Пловдив министърът на земеделието, храните и горите Румен Порожанов по отношение на самодейността на министерството „ Подкрепете българското “, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “-Пловдив . SWOT-анализът съставлява оценка на мощните, слабите страни на компанията, както и опциите и заканите, които могат да зародят. Такъв ще бъде изработен за всеки бранш, след което ще се показа на обществено разискване, на целия аграрни отрасъл. Ще се изготви и стратегическият проект.
„ В този стратегически проект ще бъдат заложени всички цели, които ще преследваме. Всяка една цел би трябвало да е обвързана с ограничения, съответния бюджет и финансиране “, означи министър Порожанов. По думите му категория „ дребен, семеен производител “ няма, само че сега има варианти за финансиране на производители с дребна продукция, които получават избрана сума, без значение от това какво създават. „ Важното е те да са ефикасни и да работят по разпоредбите, тъй като доста от дребните производители би трябвало да работят качествено от позиция на продукция и най-много в отглеждането на животни да дава отговор на хигиеничните условия “, сподели още Румен Порожанов.
Министърът на земеделието и храните Румен Порожанов откри следващия магазин на верига немски хипермаркети в Пловдив, на бул. „ Александър Стамболийски “ № 131. След това той откри Осмия народен агро семинар. Събитията са част от акцията на министерството „ Аз поддържам българските производители, поддържа ги и ти!.
Мария РУСЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР