Александър Усик предупреди Тайсън Фюри, че изглежда мършав“ само дни

...
Александър Усик предупреди Тайсън Фюри, че изглежда мършав“ само дни
Коментари Харесай

Александър Усик посочи проблем с Тайсън Фюри преди битката в тежка категория

Александър Усик предизвести Тайсън Фюри, че наподобява „ дръглив “ единствено дни преди безспорния им конфликт за международната купа.

Фюри и Усик се бият тази събота да коронясва първия неоспорим международен първенец в тежка категория след Ленъкс Люис през 1999 година Имаше грозни подиуми при започване на седмицата на борбата, когато бащата на Фюри Джон удари с глава член на екипа на Усик, оставяйки го целия в кръв и с огромна рана на челото.

Докато Фюри се разхождаше за огромните пристигания във вторник вечерта в Рияд, промоутърът на Усик Алекс Красюк сподели: „ Той наподобява кокалест, кой е в междинна категория в този момент? Това е, тъй като той е нервозен, когато си нервозен, губиш тегло или наддаване на тегло, като татко му. " След това Усик се съгласи, като сподели за противника си: „ Той наподобява малко по-малък, леко слаб.

След това Фюри отхвърли диалозите, че ще се включи в борбата с най-лека категория в кариерата си. „ Ще ви кажа тежестта си, то е към 19 стоуна. Иска ми се да бях [240/250lb], само че съм към 19...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР