Принц Едуард и Софи устояха на дъжда, за да станат

...
Принц Едуард и Софи устояха на дъжда, за да станат
Коментари Харесай

Принц Едуард и Софи стават първите членове на кралското семейство, които посещават мемориалната статуя на кралица Елизабет

Принц Едуард и Софи устояха на дъжда, с цел да станат първите членове на кралското семейство, посетили през днешния ден нова мемориална скулптура на кралица Елизабет II.

Херцогът и херцогинята на Единбург посетиха Оукъм, Рътланд, и бяха снимани до внушителната седемфутова бронзова скулптура на дългогодишния монарх, който умря на 96 години през септември 2022 година Статуята, която е в Библиотеката на Оукъм даже демонстрира обичаното й корги в краката й.

59-годишната Софи не можа да устои да погали коргитата по време на визитата, което беше първият път, когато някой от кралските особи беше на статуята на формален годеж. Софи и 60-годишният Едуард отделиха малко време, с цел да погледнат безмълвно статуята и да поемат многозначителната респект към починалия монарх. Софи беше облечена за дъждовното време в елегантно кремаво палто, което съчета със зелен панталон с прави крачоли и оранжева чанта.

Едуард също се облече елегантно за случая, като добави блейзър от туид към визията си. Принцът и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР