Опустошителна автобусна катастрофа във Флорида остави няколко загинали и десетки

...
Опустошителна автобусна катастрофа във Флорида остави няколко загинали и десетки
Коментари Харесай

Автобусна катастрофа във Флорида: Осем загинали и десетки ранени, след като превозно средство, превозващо селскостопански работници, се преобърна

Опустошителна автобусна злополука във Флорида остави няколко починали и десетки тежко ранени, като транспортното средство транспортира служащи мигранти на път за плантация за дини.

Пътният патрул на Флорида удостовери, че към 53 души са били на борда на рейса, който се е отправил към фермата рано тази заран към 6.30 сутринта. Те оповестиха за осем смъртни случая, като няколко други бяха откарани по неотложност в болница в сериозно положение, и предизвестиха, че броят на починалите може да нарасне.

Освен тези сериозно ранени, други 37 души също са без заплаха за живота. откаран в болница за лекуване. Автобус на държавните учебни заведения в окръг Марион беше употребен за превозване на ранените, като управляващите подчертаха, че няма възпитаници, забъркани в случая, обратно на по-ранни отчети.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Мащехата на Кейли Гейн споделя детайлности за „ ужасяваща “ сцена на неразпознаваем младеж в болничното легло след сборичкване

Очевидци допускат, че злополуката е породена...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР