София. Световната купа по художествена гимнастика се завръща в София

...
София. Световната купа по художествена гимнастика се завръща в София
Коментари Харесай

Световната купа по художествена гимнастика се завръща в София

София. Световната купа по художествена гимнастика се завръща в София и в телевизионния ефир. От 26 до 28 март bTV Media Group ще направи почитателите на най-красивия спорт съпричастни на страстите от влиятелната конкуренция.

В продължение на три дни телевизия RING ще излъчва цялата стратегия от многобоя, a всички финали в неделя ще бъдат излъчени и по bTV. Коментатори на надпреварата ще бъдат именитите Вера Маринова и Боряна Тончева, а своя дебют в тяхната компания ще направи Флорина Иванова. Любопитни материали, извънредни срещи, коментарни студиа и забавни събеседници чакат феновете на bTV Media Group през всички дни, преди и по време на влиятелната конкуренция.

Състезанието, което ще се организира в София ще бъде подготовка за олимпийските игри в Токио, които бях отсрочени с 12 месеца поради пандемията от ковид. 73 самостоятелни гимнастички от 39 страни и 19 ансамбъла ще мерят сили на първото съревнование от Световна купа по художествена гимнастика за 2021 година

У нас се чака да дойдат гимнастички от Русия, Италия, Украйна, Беларус, Азербайджан, Япония. За България в битката за медалите ще влязат Боряна Калейн и Катрин Тасева, както и ансамбълът ни. За тима на Весела Димитрова това ще е първо съревнование от повече от година насам. България към този момент съумя да си подсигури 5 от 5 вероятни квоти за Олимпийските игри.

За всички почитатели на художествената гимнастика, които няма да имат опция целодневно да наблюдават конкуренцията bTV Media Group е подготвила особено наличие в своите цифрови платформи.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР