София. Страхът в политиката не в това да отидеш да

...
София. Страхът в политиката не в това да отидеш да
Коментари Харесай

Бойко Борисов, ГЕРБ: В политиката страхът се определя по отговорността, която носиш, отговорните лица правят кабинети, управляват и носят своите пасиви

София. Страхът в политиката не в това да отидеш да крещиш, виновните лица вършат кабинети, ръководят и носят своите пасиви. Това сподели водачът на ГЕРБ и министър председател в оставка Бойко Борисов, излиза наяве от видео в формалния му профил в обществената мрежа „ Facebook “ .

„ В новия кабинет имаме 8 нови лица. Много е елементарно да приказваш кой е нерешителен и кой не. В политиката страхът се дефинира по отговорността, която носиш. Толкова години я носих самичък с разнообразни сътрудници, цялата отговорност, за всяко нещо. Е, отдръпнах се. Истерични, злобни хора постоянно са ме плашили, те са деструктивни “, съобщи Борисов. По думите му страхът в политиката не в това да отидеш да крещиш, да се караш, да се сбиеш, защото това вършат мутрите.

„ Отговорните лица вършат кабинети, ръководят и според от направеното носят своите пасиви. Коалициите ни доведоха до над 200 хиляди отлив. Не споделям, че са отговорни те и ние сме отговорни, по тази причина имаме този отлив и ние го одобряваме “, сподели още той.

„ Да не се оправдават. Няма към този момент цялостно болшинство. Можеше някой да има цялостно болшинство при мажоритарен избор, само че те го отхвърлиха, тази тематика няма най-малко да се подвига, тъй като 7-8 година, който няма какво да каже стартира с машинно гласоподаване, в този момент има такова, ето мажоритарен избор. Сега ще чуем какви ли не нови оферти. Страхът е на този, който избяга от отговорността да направи кабинет. Разумният човек, като види, че някъде се карат, не върви да види какво става. Сега имат голямо болшинство могат да ръководят и да създадат всичко, което са дали обещание всички партии. Не би трябвало да не помнят, че говореха от самото начало по какъв начин ще вдигнат още повече приходите от ГЕРБ. Искам да им видя плановете, по какъв начин ще работят. Подозирам, че всички ще създадат да няма държавно управление, да имат още два месеца за провокации, ще покажат, че друго не могат “, добави Борисов.

„ Българският народ ще оцени това, че в изискванията на пандемия, с която се оправяме прелестно, те желаят да има безпорядък. Носят към този момент отговорност за всяко нещо. Какво желаят от нас, не знам по какъв начин повече се желае от нас. Народът ме избра за народен представител, отхвърлих, с цел да не ги нервирам там. Само за двата месеца служебно държавно управление на Румен Радев над 100 млн. по-малко доходи от „ Митници “ и то от цигари “, сподели още министър председателят в оставка.

„ Вземете мандата и всеки там, където не са скъсани връзките, се пробвайте с разсъдък да говорите с тези хора, даже да не се съгласят, тъй като по-късно, когато им потрябва някакво болшинство за значими тематики, и ние ще отговорим със същото надменност. Не е срамно с първата политическа мощ да седнеш и да ѝ кажеш не “, уточни Бойко Борисов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР