София. Специализирана операция срещу наркоразпространението е осъществена днес на територията

...
София. Специализирана операция срещу наркоразпространението е осъществена днес на територията
Коментари Харесай

Голямо количество марихуана е иззето при акция в Свогенско

София. Специализирана интервенция против наркоразпространението е осъществена през днешния ден на територията на с. Владо Тричков от чиновници на бранш " Противодействие на престъпната престъпност " в ОДМВР-София и сътрудниците им от районно управление (на МВР) – Своге, със съдействието на чиновници от ГДБОП. Това оповестиха пресцентъра на Министерство на вътрешните работи .

В хода на акцията е осъществена инспекция в къща, населявана от 42-годишен софиянец. В една от стаите на втория етаж криминалистите попаднали на самобитен склад със суха тревиста маса, реагираща на наркотично вещество. Марихуаната била натъпкана най-вече в чували, укрити в дрешник, известно количество имало в буркани, кофи, кутии и друга посуда. Отделни канабисови стръкове били сложени в бидони и на разнообразни места в помещението. Открита е и празна форма за развъждане на разсадъчен материал.

По първични данни количеството на откритата марихуана е към 5 кг. Обитателят на адреса е арестуван за период до 24 часа. Процесуално-следствените дейности не престават. Предстои отчет в прокуратурата.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР