София. Смятаме за по-удачна датата 7 ноември за първи тур

...
София. Смятаме за по-удачна датата 7 ноември за първи тур
Коментари Харесай

Корнелия Нинова, БСП: Смятаме за по-удачна датата 7 ноември за първи тур на президентските избори

София. Смятаме за по-удачна датата 7 ноември за първи тур на президентските избори. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на брифинг в Народното събрание, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус " .

" На предварителните диалози на председателски съвет декларирахме своята позиция,че считаме за по-удачна дата 7 ноември за първи тур на президентски избори, а 14 за втори. Сега, в случай че 14 ноември е първия тур, 21 ноември е последната допустима дата по Конституция. Не дай Боже нещо стане или има риск, не искахме да оставаме всичко за последния миг. Именно с тази мисъл предложихме 7-ми ноември ", съобщи още Корнелия Нинова.

Корнелия Нинова отговори и на въпрос какво Българска социалистическа партия ще предложи да отпадне от бюджета. Тя съобщи, че в бюджета Българска социалистическа партия ще предложи да отпаднат 13 млн. лева разноски за КЕВР, с цел да се покрият техни отговорности по правосъдни каузи и близо 7 млн. за бонуси, че всички цени хвърчат нагоре. " На второ място предлагаме 16 млн. лева за спомагателни ваксини също да отпаднат за това тримесечие. Докрая на декември има голямо количество ваксини. Няма потребност в този момент сега да се дават още 16 млн. за спомагателни ваксини ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия.

Деница КИТАНОВА

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР