София. Ще участваме в разговори по покана на Има такъв

...
София. Ще участваме в разговори по покана на Има такъв
Коментари Харесай

Корнелия Нинова, БСП: Ще участваме в разговори по покана на Има такъв народ, решението след това ще вземе Националният съвет на партията

София. Ще участваме в диалози по покана на " ИТН ". Това сподели водачът на Българска социалистическа партия по време на брифинг в Народното събрание, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус " .

" Днес получихме две предложения. Едната е от президента Радев за съвещания с ПГ на " Българска социалистическа партия за България " на следващия ден в 11.30 ч., на която ще се отзовем и ще кажем нашата позиция във връзка с идните процедури и позиции, идни в идващите дни. Получихме и втора покана от " ИТН " за съвещания за образуване на държавно управление в Република България. Тази среща ще бъде в събота, тук в Народното събрание. Ние сме подготвени за разговор и считаме, че в тази обстановка диалозите сред парламентарните групи са нужни, даже и наложителни, с цел да намерим най-верния път. Излъчваме контактна група ", сподели тя и посочи, че групата се управлява от нея.

" Ще участваме в тези диалози по покана на " ИТН ". Всичко, което ще се случи в събота в тези диалози, ще бъде обществено и след тях, те ще бъдат отнесени към нашия групов орган - Националния съвет на Българска социалистическа партия. При нас тези решения се вземат от груповите органи ", сподели още Корнелия Нинова.

" Надяваме се, че тази първа среща, няма да е последна. За всичко ще бъдете осведомени ", добави още водачът на Българска социалистическа партия. Тя посочи, че Българска социалистическа партия е поканена в събота в 14.00 ч. на съвещания с " ИТН " в Народното събрание.

Корнелия Нинова съобщи, че Българска социалистическа партия чака от партията, която ги е поканила на съвещания, да изложи своите визии, целите, за които да приказват.
Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР