София. Ще направим всичко възможно в следващия парламент да ревизираме

...
София. Ще направим всичко възможно в следващия парламент да ревизираме
Коментари Харесай

Юлиан Ангелов, Българските патриоти - ВМРО, Воля и НФСБ: Ще направим всичко възможно в следващия парламент да ревизираме всички позорни решения на КЕВР, които очакваме днес

София. Ще създадем всичко допустимо в идващия парламент да ревизираме всички позорни решения на КЕВР, които чакаме през днешния ден. Това сподели лидерът на листата на " Българските патриоти - Вътрешна македонска революционна организация, Воля и НФСБ " в 25-ти МИР София град Юлиан Ангелов по време на митинга пред КЕВР против цените на тока и парното, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ".

" Днес сме се събрали да протестираме против срамните и позорни решения на КЕВР да усилят тока на хората, да усилят парното на хората. В една мътна вода - по време на един длъжностен кабинет, по време на едно безредие, да обслужат ползите на монополистите в България. Ние " Българските патриоти " няма да позволим това. 7 години спирахме тези беззакония на монополите и КЕВР. Сега те в същото време са решили още веднъж да обслужат ползите на монополите, на компаниите в България, които паразитират върху гърба на елементарния българин ", съобщи още Юлиан Ангелов.

" Ние от " Българските патриоти " ще създадем всичко допустимо идващия парламент да ревизираме всички тези позорни решения на КЕВР, които чакаме през днешния ден. Ако би трябвало ще внесем законопроект и този неприличен орган на България ще бъде закрит и всяко едно българско държавно управление ще дефинира цените на електрическата енергия и на парното в България, с цел да носи политическата отговорност, а не да се крият зад самостоятелни ужким органи, които обслужват частни и корпоративни ползи. За това дано да им кажем на тези предатеи към българите от КЕВР: мафия. Дами и господа от КЕВР, оставка ", сподели Юлиан Ангелов.

Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР