София. Ще имаме по-добър резултат от очаквания, защото хората виждат,

...
София. Ще имаме по-добър резултат от очаквания, защото хората виждат,
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев, БСП: Ще имаме по-добър резултат от очаквания, защото хората виждат, че в БСП консолидацията е възможна

София. Ще имаме по-добър резултат от упования, тъй като хората виждат, че в Българска социалистическа партия консолидацията е допустима. Това сподели лидерът на листата на " Българска социалистическа партия за България " в 13-ти МИР Пазарджик Драгомир Стойнев в предаването " Лице в лице " по бТВ .

" Една от главните аргументи за загубата на последните избори бе това роене в лявото пространство с център Българска социалистическа партия. През годините много съществени политици от левицата сътвориха свои политически сили и късаха живо месо от партията. Сега, когато търсим добър резултат, е належащо да има консолидация. Тази стъпка е вярна. За страдание тя не може да се случи за един ден, за едни избори, не може и за една година, би трябвало самообладание. Трябва разсъдък. Считам, че вървим в вярната посока. Необходимо е в действителност да има консолидация в лявото ", сподели Драгомир Стойнев.

Според него в политиката 1 + 1 не прави 2. " За нас е значимо да излъчим непоклатимост, убеденост, да има една необятна лява коалиция, която да вдъхва доверие на хората. Разбира се, да се предложат и тези политики, които са нужни за българските жители, с цел да се подсигурява успокоение и непоклатимост. Най-вече за нас е извънредно значимо освен да се грижим за обществено слабите, а най-много младите да останат тук в страната и да си сбъдват фантазиите. Страната е изправена пред голям брой проблеми. Силен знак е, че се търси консолидация и единение. Считам, че това е верният път. Ще имаме по-добър резултат от упования, тъй като хората виждат, че в Българска социалистическа партия консолидацията е допустима ", акцентира Драгомир Стойнев.

Той съобщи, че има вяра, че Българска социалистическа партия може да се реалокира от третото на второто място, а за какво не и на първо. " Една партия като " ИТН " доста ми е забавно за какво хората гласоподават за нея. Каква е тяхната политика в областта на енергетиката, в областта на вътрешните и външните работи. Това е просто за мен един балон с упования ", разяснява още Драгомир Стойнев. Той попита какво ще се случи, когато този балон с упования, се спука.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР