София. Ще е почти тихо с минимални температури между минус

...
София. Ще е почти тихо с минимални температури между минус
Коментари Харесай

НИМХ: Максималните температури днес ще са между 5° и 10°, в София около 5°

София. Ще е съвсем безшумно с минимални температури сред минус 3° и 2°, в обособени котловинни региони и по-ниски, в София към минус 2°. Това заяви за Агенция " Фокус " дежурният синоптик от Националния институт по метеорология и хидрология Боряна Маркова. Днес преди обяд ще има по-съществени разкъсвания и понижения на облачността, само че от юг тя още веднъж ще се усили и по-късно денем тук-там в Югозападна България ще превали най-вече дъжд, в планинските региони - слаб сняг. В западната половина на Дунавската низина ще духа до сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са сред 5° и 10°, в София към 5°.

Над Черноморието облачността ще е раздрана, само че след обяд над южното крайбрежие ще е забележителна и там на обособени места ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб най-вече източен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 5° и 8°. Температурата на морската вода е 6-7°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините облачността ще е забележителна с валежи от сняг, на повече места в Рило-Родопската област. Ще духа сдържан вятър от запад-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към минус 2°, на 2000 метра – към минус 6°.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР