София. Schneider Electric, лидер в дигиталната трансформация на енергийното управление

...
София. Schneider Electric, лидер в дигиталната трансформация на енергийното управление
Коментари Харесай

Schneider Electric обявява второ издание на годишната си стажантска програма – Be smart. Start!

София. Schneider Electric, водач в цифровата промяна на енергийното ръководство и автоматизацията, афишира старта на кандидатстването за второто издание на своята едногодишна стажантска стратегия Be smart. Start. Това оповестиха от Interimage.bg . Тя предлага 12-месечни стажове за млади експерти в разнообразни области. Стажовете са платени и включват работа по планове под менторство на експерти в съответните области.

Първите 6 оповестени позиции за 2022 година са за студенти от инженерни специалности с най-малко трета приключена година от образованието им. Стажовете ще се проведат в Smart Factory на Schneider Electric в Пловдив, първата и единствена Smart Factory на компанията за цяла Източна Европа и демонстрационен център за 14 страни.

„ Както и до момента, програмата е ориентирана към специалности на бъдещето, които изискват нови пълномощия, нови подходи и нова настройка към работата и резултатите от нея “, разяснява Елена Ватрачка, шеф „ Човешки запаси “ в Schneider Electric. „ И по тази причина не е инцидентно, че през 2022 година всичките стажантски позиции в Smart Factory-Пловдив са подчинени на мотото „ Устойчивост “ и са директно обвързани с устойчивите практики в потреблението на ресурсите и основаването на кръгова стопанска система, с ръководството и визуализацията на данни и с устойчивите модели за учене. Сега, когато привличаме млади гении, работим за адаптирането на метода, по който учим и предаваме познания. Необходимо е съкращаване на пътеката и адаптиране на обучителния развой, който да дава по-бързи резултати и да отваря пространство за самообразование “, добавя тя.

Позиции за 2022 година в Smart Factory Пловдив:
1. Industrial Engineer
2. 3D Engineer
3. Cobot Engineer
4. Circular Economy Engineer
5. Learning architecture engineer
6. Machine learning engineer

Кандидатстване за отворените позиции може да се направи

За Schneider Electric:
Целта на Schneider е да даде опция на всички да се възползват оптимално от силата и ресурсите на планетата за постигането на прогрес и резистентност за всички. Ние назоваваме това Life Is On.
Нашата задача е да бъдем вашият цифров сътрудник за резистентност и успеваемост.
Ние управляваме цифровата промяна посредством консолидиране на водещи в международен мащаб процеси и енергийни технологии, облачни платформи, надзор, програмен продукт и услуги през целия витален цикъл за реализирането на интегрирано ръководство на компании, домове, здания, центрове за данни, инфраструктура и промишлени браншове.
Ние сме най-локалната от световните компании. Поддръжник сме на отворените стандарти и екосистемите за партньорство, които одобряват и се въодушевяват от нашите споделени смислени цели и полезности за приобщаване и овластяване.

Schneider Electric в България:
Schneider Electric участва в България от 1990 година посредством марките Merlin Gerin и Telemechanique, които през 1993 година се сливат в едно комерсиално посланичество. През 1998 година Schneider Electric основава свое дъщерно сдружение в София – „ Шнайдер Електрик България “ ЕООД. През 1999 година компанията купува обособена част от завода за електроапаратура в гр. Перущица.
През 2007 година Schneider Electric открива нов цех в гр. Пловдив, като главната му устременост е произвеждане на прекъсвачи. Инвестицията е в размер на 22 млн. евро и включва застроена повърхност и нови индустриални мощности. Производството на Schneider Electric в България е от изключителна значителност за развиването на компанията в световен мащаб.
През 2019 година заводът на Schneider Electric в България получи Smart Factory документ – най-високия вътрешен стандарт на групата за индустриално произвеждане, автоматизация и дейно ръководство на процесите. Фабриката у нас е една от най-големите и съвременни индустриални бази на компанията в Европа и става първата и единствена Smart Factory на Schneider Electric за цяла Източна Европа. Над 65% от процесите в нея са напълно автоматизирани, а екипът не стопира внедряването на нови технологии. Със документа заводът на Schneider Electric в България се трансформира в демонстрационен Smart Factory център за 14 страни.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР