София. Със заповед № PД-09-763/25.08.2022 г. министърът на младежта и

...
София. Със заповед № PД-09-763/25.08.2022 г. министърът на младежта и
Коментари Харесай

Министърът на младежта и спорта направи промени в управителните органи на “Сердика спортни имоти” ЕАД и на “Академика 2011” ЕАД

София. Със заповед № PД-09-763/25.08.2022 година министърът на младежта и спорта Весела Лечева освобождава от служба изпълнителния шеф и членовете на Съвета на шефовете на „ Сердика спортни парцели “ ЕАД и назначава ново управление. Решението на принципала за промени в управителните органи е подадено в Агенцията по вписвания.

За нов изпълнителен шеф на „ Сердика спортни парцели “ ЕАД е назначена Александра Левянска. Тя е магистър по „ Национална сигурност “. Левянска е член на Съвета на шефовете на „ Сердика спортни парцели “ ЕАД от основаването на сдружението до май 2022 година

Георги Георгиев е назначен за член на Съвета на шефовете на „ Сердика спортни парцели “ ЕАД. Завършил е НСА, има 12 години стаж в структурите на НСБ ЕАД като началник на „ Спортпалас “, Национален стадион „ Васил Левски “ и НСК „ Диана “.

Валентин Йорданов е назначен за член на Съвета на шефовете на „ Сердика спортни парцели “ ЕАД. Магистър по информатика от УНСС. Бил е програмист, архитект и началник планове в НИИ. С дълъг опит в системата на Министерство на вътрешните работи, където работи в битката с икономическата престъпност.

Със заповед № PД-09-764/25.08.2022 година министърът на младежта и спорта Весела Лечева освобождава от служба изпълнителния шеф и членовете на Съвета на шефовете на „ Академика 2011 “ ЕАД и назначава ново управление. Решението на принципала за промени в управителните органи е подадено в Агенцията по вписвания.

За изпълнителен шеф на „ Академика 2011 “ ЕАД е назначен Петър Петров. Магистър по счетоводство от УНСС. Бивш финансов шеф в частния бранш. Член на Съвета на шефовете на „ Академика 2011 “ ЕАД в продължение на две години.

Траян Танев е назначен за член на Съвета на шефовете на „ Академика 2011 “ ЕАД. Магистър по стопанска система от УНСС. Има богат опит в спортния мениджмънт при ръководенето на спортни комплекси и образуване на спортни събития.

Иван Терзийски е назначен за член на Съвета на шефовете на „ Академика 2011 “. Магистър по „ Стопански и финансов надзор “ и „ Защита на националната сигурност “. С богат опит в ръководството на спортни парцели, началник на МСЗ „ Арена Армеец “ София от 8 години.
„ Сменям управителните органи на двете сдружения, тъй като имаме разнообразни визии за бъдещото развиване на спортната инфраструктура у нас “, заяви министър Весела Лечева.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР