София. Само до 30 юни избрани смартфони и смарт аксесоари

...
София. Само до 30 юни избрани смартфони и смарт аксесоари
Коментари Харесай

Избрани модели Huawei са с до 100 лв. отстъпка в онлайн магазина на Vivacom до края на юни

София. Само до 30 юни определени смарт телефони и смарт аксесоари с марка Huawei са с отстъпка до 100 лева в онлайн магазина на Vivacom. Устройствата могат да бъдат закупени в брой или на погашение, в композиция с проект от Vivacom или на свободна продажба.

От смарт телефоните с понижение се оферират флагманът и по-бюджетните модели Huawei P40 lite и Huawei P smart 2021. Huawei P40 Pro комбинира висока продуктивност, с помощта на мощния процесор Kirin 990 5G, впечатляваща Ultra Vision Leica камера и огромна издръжлива батерия. Смартфонът има грациозен дизайн, съчетаем е с 5G мрежата на Vivacom и поддържа 4G Voice, WIFI VOICE и eSIM.

Достъпният модел предлага на потребителите 6,4-инчов Punch FullView екран с 3D извити ъгли. Той има 48 МР четворна камера с вграден изкуствен интелект, 6 GB RAM и 128 GB вътрешна памет.

Другият бюджетен модел от междинен клас включен в онлайн промоцията е. Той съчетава просторен 6,67-инчов FHD+ екран, четворна съществена камера и батерия с потенциал 5000 mAh. Моделът поддържа и технологията NFC (Near Field Communication).

С до 100 лева отстъпка от цената измежду смарт аксесоарите се оферират безжичните слушалки Huawei FreeBuds 3 и Huawei FreeBuds Studio. са безжични слушалки вид over-ear. Те могат да се свързват по едно и също време с две устройства, управляват се с тъч надзор – посредством кликване или плъзгане на дясната слушалка и с едно цялостно зареждане устоят до 24 часа възпроизвеждане на музика.

Отлично предложение са и комфортните и красиви безжични слушалки от вида in-ear. Те имат ергономичен дизайн и се отличават с кристално чист тон и опция за продължителна приложимост, с помощта на калъфа за зареждане. Имат вграден датчик, който улавя вибрацията от челюстта на човешкото лице и укрепва качеството на звука.

А за всички фенове на противоречивите интензивности в промоцията е включен и смарт часовникът. Устройството има над 100 вградени спортни режима, а батерията му устоя до 2 седмици. Смарт часовникът има грациозен дизайн и е комфортен за носене.

Всички устройства Huawei, част от актуалната онлайн промоция във Vivacom до 30 юни, могат да бъдат открити.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР