София. Само до 21 септември Vivacom предлага ексклузивно в своя

...
София. Само до 21 септември Vivacom предлага ексклузивно в своя
Коментари Харесай

Премиум аксесоари на промоционални цени в онлайн магазина на Vivacom през септември

София. Само до 21 септември Vivacom предлага извънредно в своя онлайн магазин някои от най-актуалните софтуерни, достигащи 100 лв.. Онлайн промоцията включва разнородни софтуерни устройства, измежду които,,, Apple Airpods MAX, Huawei FREE BUDS 3 и Huawei FREE BUDS STUDIO, камерата GoPro HERO 8, която се предлага в комплект с калъф, както и DRONE TELLO. Това оповестиха от мобилния оператор.

Apple Airpods MAX

Слушалките са едни от най-качествените в своя клас. Те се отличават с красивия си, изчистен дизайн и компактните си размери (168.6 x 83.4 x 187.3). Тежат едвам 384.8 грама. Въпреки това разполагат с осем микрофона за интензивно шумопотискане (Active Noise Cancellation) и три – за отговор на позвъняване с глас. Всяка слушалка има оптичен датчик, датчик за позиция, както и подобен за разкриване на кутията. Сред останалите датчици са акселерометър и жироскоп. Екстрите включват също пространствено аудио с динамичен тракинг на главата. В комплекта има кутия, която служи и за зареждане, както и Lightning към USB с кабел. Слушалките поддържат съгласуваност посредством стандарта Bluetooth v 5.0.

Благодарение на ефикасното си шумоизолиране този модел разрешава безпроблемен диалог, без значение дали се намираме на оживено място, към нас вали дъжд или духа мощен вятър. Чипът Kirin A1 в допълнение подсигурява явен и изчистен тон. Слушалките разполагат с Bluetooth 5.1 връзка. Допълнително улеснение е, че устоят на непрекъснато слушане на музика или позвънявания от 2 до 4 часа единствено с едно зареждане на батерията. Предлагат се в комплект с кутия за зареждане, както и с Type-C USB кабел. Размерите им са едвам 41.5 x 20.4 x 17.8 мм., а тежестта – 4.5 грама.

Huawei FREE BUDS STUDIO
Huawei са още едни премиум слушалки, предлагани през този месец с отстъпка в онлайн магазина на Vivacom. Те се отличават с изчистения си дизайн, новаторската си акустична архитектура Tee Audio Tube, както и с интелигентно динамично интензивно шумопотискане (ANC). Моделът разполага и с двойна антена за по-стабилен сигнал, режим на прослушване, както и алтернатива за връзка с две устройства. Размерите му са 165 х 150 х 81.5, а тежестта – 260 грама.

Една от най-впечатляващите камери в този клас на пазара сега – – също е включена в промоционалната акция на уеб страницата на Vivacom. Тя е водоустойчива и извънредно лека – едвам 126 грама. Поддържа безжичните стандарти Bluetooth и Wi-Fi, и разполага с GPS модул, Има Micro HDMI и USB-C порт, както и литиево-йонна батерия с потенциал 1220 mAh. Управлява се елементарно с приложението GoPro App. Допълнително улеснение е, че разполага със слот за карта с памет.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР