София. равителството допълни свое Постановление № 66/1996 г. за кадрово

...
София. равителството допълни свое Постановление № 66/1996 г. за кадрово
Коментари Харесай

Осигурява се кадрови ресурс за опазването и поддръжката на мощности за военновременна дейност в активите на МТИТС

София. равителството добави свое Постановление № 66/1996 година за кадрово обезпечаване на някои действия в бюджетните организации. Това оповестиха от държавната осведомителна работа . С направените промени отпада ограничаването за броя назначени лица за осъществяване на дейностите по приемане, запазване и запазване на мощности за военновременна активност, предоставени на Министерството на превоза, осведомителните технологии и известията (МТИТС).

С Решение № 590 на Министерския съвет от 2021 година, военновременните мощности са оповестени за движими движимости - частна държавна благосъстоятелност и дружно с парцелите - обществена държавна благосъстоятелност, са предоставени за ръководство на МТИТС. За осъществяване на процеса по приемане, оценка и ръководство на активите ще е належащо назначението на материално виновни лица и механически чиновници към МТИТС за период до привършване на посочените действия.

По този метод се обезпечава опазването и поддръжката на имуществото до даването му на организации и структури, за които то съставлява интерес.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР