София. Пулмологът д-р Александър Симидчиев, народен представител от “Демократична България,

...
София. Пулмологът д-р Александър Симидчиев, народен представител от “Демократична България,
Коментари Харесай

Д-р Александър Симидчиев, ДБ: Фалшива новина е, че се умира от ваксина срещу Ковид-19

София. Пулмологът доктор Александър Симидчиев, депутат от “Демократична България ”, обори в спор по Нова тв изказванията на доцент Атанас Мангъров, че Зеленият документ е непотребен и даже рисков. Според Мангъров, който бе измежду главните участници в митинга и опитите за разгром над Народното събрание, проведени от “Възраждане ” на 12 януари, хората със документ са по-опасни, тъй като, имайки право да се движат свободно, заразяват доста повече хора от тези без документ, които са лимитирани в придвижването си.

Това е персонално мнение на доцент Мангъров, аз предлагам обстоятелства, отговори доктор Симидчиев, като посочи, че имунизираните популяризират с 63% по-малко вируса от неимунизираните, със 70% по-малко са приети в болница и с 90% по-малко умират от коронавирус. Той отхвърли като подправена вест и изказванието на Мангъров, че 564 души у нас са умряли, тъй като са били имунизирани. Симидчиев сподели в студиото и криви на смъртността у нас, които демонстрират, че нейните най-високи стойности съответстват с пиковете на болестта.

В предаването “Неделя 150 ” по БНР по-рано денем доктор Симидчиев изясни, че зелените сертификатити у нас не работят, тъй като мнозина започнаха да търсят да се снабдят със документ, без да са имунизирани. „ Ако всеки се стреми да прецака системата, ами, системата – това сме ние. И се прецакваме едни други “, сподели медикът народен представител. Той отхвърли израза, трансформирал се в запазена марка на доцент Мангъров, че Ковид-19 е нормално грипче. И акцентира, че това е тежка респираторна зараза, която отнася на големи количества хора, които другояче щяха да останат и да живеят.

„ Този вирус раздира тъканта на нашата общественост и в случай че не възстановим чувството си за общественост, да имаме вяра едни на други и да се съхраним като общественост, минаваме на другия бряг и споделяме – всеки самичък си преценява, и се връщаме назад в първобитно-общинния строй, където единствено фамилията е значимо, никой различен не е значим и всеки самичък си преценява “, сподели доктор Симидчиев.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР