София. Продължават работа кабинетите в общинските ДКЦ-та и бившите поликлиники,

...
София. Продължават работа кабинетите в общинските ДКЦ-та и бившите поликлиники,
Коментари Харесай

Кметът на София Йорданка Фандъкова: Продължават работа кабинетите в общинските ДКЦ-та и бившите поликлиники

София. Продължават работа кабинетите в общинските ДКЦ-та и някогашните поликлиники, които да разрешат на хората, които са със подозрения или по-леки признаци, да ги посещават, да получават здравна помощ и да си вършат проби, без да натоварват в допълнение лечебните заведения. Това сподели пред публицисти кметът на София Йорданка Фандъкова, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ .
„ Длъжни сме да осигурим опция на всеки, който има потребност, да получи съответна помощ в лечебните заведения в София “, уточни Фандъкова.

„ Следим доста деликатно всеки ден обстановката. Софийският действен щаб има подготвеност да заседава всеки ден, с цел да може да вземаме съответни решения. Ще може да чуем и предложенията на лекарите, шефа на Столичната РЗИ. Много значимо е да продължи засиленият надзор за съблюдаване на ограниченията и всеки от нас да има съзнанието, че от всеки човек зависят равнищата на заболяемост. Независимо какво е отворено или затворено, в случай че всеки от нас съблюдава ограниченията, можем да се оправим още веднъж, както се справихме при предходната сериозна вълна “, съобщи тя.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР