София. Призовавам лидерите на политическите партии да се опитат да

...
София. Призовавам лидерите на политическите партии да се опитат да
Коментари Харесай

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов: Призовавам лидерите на политическите партии да се опитат да загърбят егото си и да се поставят на висотата на онези, които почитаме

София. Призовавам водачите на политическите партии да се опитат да загърбят егото си и да се слагат на висотата на тези, които почитаме.Това написа в профила си във " Facebook " водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка 113-ата годишнина от оповестяването на Независимостта на България.

" 113 години след оповестяването на Независимостта на България е добре да не забравяме, че правото да си свободен и самостоятелен върви дружно със задължението да си виновен. Политическата рецесия, в която ни вкара определеният за обединител, се преодолява точно с отговорност. И през днешния ден, когато си спомняме за великото дело на едни мощни държавници, приканвам водачите на политическите партии да се опитат да загърбят егото си и да се слагат на висотата на тези, които почитаме. Защото България има потребност освен от самостоятелност, само че и от непоклатимост и напредък. Вярвам, че можем да го реализираме с разсъдък и разговор. Всичко друго води до задълбочаване на хаоса. А хаосът е в изгода единствено на олигархията и един човек, който реши, че юмрукът му е по - мощен от разсъдъка! ", написа още Борисов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР