София. Приложението iLoveBulgaria има над 40 хил. последователи в социалните

...
София. Приложението iLoveBulgaria има над 40 хил. последователи в социалните
Коментари Харесай

Министър Николина Ангелкова: Приложението iLoveBulgaria има над 40 хил. последователи в социалните мрежи, а над 70 хил. души говорят за него

София. Приложението iLoveBulgaria има над 40 хиляди почитатели в обществените мрежи, а над 70 хиляди души приказват за него. Това сподели министърът на туризма Николина Ангелкова на представянето на първата българска услуга в търсачката на Viber, която е взаимен план сред Министерството на туризма и iLoveBulgaria, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ . По думите на министъра споделянията са повече от 2 млн. „ Само за една година имаме един извънреден растеж на нашето приложение “, сподели тя и съобщи, че се надява надява посредством това да се подобрят доста резултатите в туризма, които са извънредно положителни.
По думите на министър Ангелкова за първите 10 месеца на 2017 година растежът на туристите със 7,7% повече спрямо 2016 година Министър Николина Ангелкова регистрира, че приходите от интернационален туризъм за първите 9 месеца на 2017 година са 6 милиарда лева „ Надявам се и идният зимен сезон да е извънредно сполучлив “, добави Ангелкова.
Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР