София. Президентът се мотае, за да си смени изборните правила

...
София. Президентът се мотае, за да си смени изборните правила
Коментари Харесай

Премиерът в оставка Бойко Борисов: Президентът се мотае, за да си смени изборните правила за президентските избори

София. Президентът се мотае, с цел да си смени изборните правила за президентските избори. Това сподели министър председателят в оставка Бойко Борисов във видео във " Facebook " .

" Настават толкоз тежки времена, че един месец чакаме да си отидем. Понеже единствено сме виновни, другояче изобщо нямаше да се занимаваме с днешната среща. Ние имаме грижа за вас, за хората, за всички.
Трябваше от дълго време да сме изчегъртани. Тук един да стои и да тропа по масата: " Путин, дай туристи ", " Ердоган, пускай това ". Те по този начин си мислят, че се поддържа връзка с тези хора. Ако нямаш метод, няма кой да ти каже добър ден ", разяснява още Борисов.

Бойко Борисов разяснява и изказването на Станислав Трифонов от нощес във видео във " Facebook ".
" Радвам се, че го видях Слави, жив здрав с подготвеност да ръководи в миналото при безусловно болшинство. Такова никой в никакъв случай няма да има. Предлагам му, тъй като приказваме все за гърците, там изборната система е такава, че първата партия получава 50 депутати в допълнение. Тогава към този момент тя става задоволителна, да може да поеме политическата отговорност. Вместо в този момент да се пробват да сготвят някаква гозба и да трансформират разпоредбите и то за президентските избори. Нас не ни тормози това, само че по-важното е, че резултатите ще са сходни ", сподели още Борисов. " Дори да приемем теоретично - Слави е първи. Не ни желае нас. Трябва да ръководи със същите тези партии, които ще са в Народното събрание с един-двама или повече или по-малко депутати. Ще влязат и патриотите към този момент. Тогава отново ли ще кажем: " Докато не ми дадате цялата власт еднолично да ви ръководя, отново на избори ". Вика: " Какво неприятно да отидем на избори ", сподели още Борисов. Той означи, че новите избори ще костват милиони, колкото са дадени на туроператорските компании. " Малко ли са в условия на рецесия. 150-160 млн. лева похарчихме за тези избори. Все едно не сме ги правили ", уточни още Борисов.

Той разкритикува президента Румен Радев, че се мотае. " Той се мотае единствено по една тематика да си смени павилата изборните за президентските избори. Те нямат отговорност никаква и по тази причина по този начин ще работят. Напомням единствено, че преди 5 години ГЕРБ беше още веднъж ръководещ и той завоюва при старите правила с болшинство и си стана президент. Защо би трябвало да се трансформират разпоредбите. Да не са поели някакви задължения при Движение за права и свободи при безразборното отваряне на урни в чужбина. Съжалявам, те не регистрират, не се срещат с браншовете. Ако няма кой да отиде да пази тези проекти в Брюксел задоволително авторитетно, както ние до момента, изходът го знаем. Два пъти стопират всичко ", сподели още Бойко Борисов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР