София. През този месец таблетите стават още по-достъпни за българските

...
София. През този месец таблетите стават още по-достъпни за българските
Коментари Харесай

Избрани таблети с отстъпка до 100 лв. само в онлайн магазина на Vivacom

София. През този месец таблетите стават още по-достъпни за българските клиенти. От 1 до 17 август Vivacom предлага извънредно в своя онлайн магазин някои от най-популярните таблети с отстъпки до 100 лв.. Това оповестиха от пресцентъра на Vivacom .

в настройка с 4GB RAM памет и 64GB вътрешна памет е част от акцията, като в офертата е включен и моден калъф. Моделът се отличава с присъщата въртяща се панта, която разрешава да бъде употребен по четири разнообразни метода – в ръката, накривен, изправен или закачен – и го прави извънредно комфортен за работа и развлечение в придвижване. Той има 10.1-инчов FHD екран с IPS технология, както и Dolby Atmos озвучаване. Основната му камера е 8MP, а предната – 5MP. Разполага с мощна 7000 mAh батерия, която устоя до 11 часа сърфиране в интернет, както и с процесор Qualcomm Snapdragon 439.

Другият модел таблет на Lenovo – – се предлага от 1 до 17 август на атрактивна цена. Той е позициониран като фамилно устройство и има включена алтернатива за няколко акаунта и режим за потребление от деца. Представлява моден и лек таблет с железна рамка, 10,1-инчов IPS екран и аудио система Dolby Atmos. Разполага с 5MP съществена камера и 2MP предна. Процесорът му е Qualcomm Snapdragon 429, оперативната памет е 2GB, а вградената – 16GB.

Таблетът е с 10,4-инчов диагонал на екрана, има 8MP съществена и 5MP предна камера. Предлага се с 3GB оперативна памет и 32GB вътрешна памет, а процесорът му е 8-ядрен Qualcomm Snapdragon 662.

С отстъпка се предлага и таблетът. Той се отличава с 13+5MP съществена и 8MP предна камера, както и с огромен 12,4-инчов Super AMOLED екран с резолюция 2800х1752 и документ за комфорт на очите. Оперативната му памет е 6GB, а вътрешната – 128GB. Има 8-ядрен процесор Qualcomm SDM865 Plus, както и мощна 10 090 mAh батерия.

Всички таблети, налични на промоционални цени до 17 август в онлайн магазина на Vivacom, могат да бъдат открити.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР