София. През месец юли смартфоните на специални атрактивни цени в

...
София. През месец юли смартфоните на специални атрактивни цени в
Коментари Харесай

Смартфоните на месец юли във Vivacom са Samsung Galaxy S21+ и S21 Ultra

София. През месец юли смарт телефоните на специфични атрактивни цени в комерсиалната мрежа на Vivacom са Samsung Galaxy S21+ и S21 Ultra. Това оповестиха от Vivacom.

Моделите, част от най-новата серия на марката, могат да бъдат закупени с 36 месечен лизинг, както в магазините, по този начин и онлайн на уеб страницата на телекома. Устройствата са съвместими с 5G мрежата на Vivacom, което разрешава на потребителите да се възползват от преимуществата на мрежата от пето потомство. Смартфоните са съвременни и елегантни и съчетават висока продуктивност, издръжлива батерия и впечатляващи камери. се предлага на цена от 61,98 лева на месец с проект Unlimited 150, а може да бъде закупен за 50,98 лева на месец с проект Unlimited 150.

Samsung Galaxy S21 Ultra е оборудван с просторен 6.8-инчов QHD+ Dynamic AMOLED 2X екран с резолюция 3200 х 1440 пиксела, понижени странични рамки и адаптивна периодичност на освежаване на картината 120 Hz в секунда. А при Galaxy S21+ екранът е 6.7-инчов FHD+ Dynamic AMOLED 2X, още веднъж със 120 Hz освежаване на екрана. И двата модела се оферират с 256GB вътрешна памет и поддържат еSIM, VOLTE и VOWIFI.

Samsung Galaxy S21 Ultra работи с мощния 8-ядрен процесор Exynos 2100, а батерията е с потенциал 5000 mAh, с цел да устоя на дълготрайно потребление. Флагманът разполага с професионална четворна съществена камера с висока резолюция, която включва 108 МР главен обектив, 12 МР ултраширокоъгълен обектив с автофокус и два 10 МР датчика с телефото лещи, което разрешава записването на видеа с 8K качество на картината. А за страхотни селфита, моделът употребява 40 МР предна камера.

При Galaxy S21+ феновете на фотографията могат да се насладят на впечатляваща тройна съществена камера с 64 МР телефотообектив, 12 МР ултраширокоъгълен обектив и 12 МР широкоъгълен, и 10 МР селфи камера.

Флагманите S21 Ultra и S21+ са оборудвани с 3D Gorilla Glass Victus както върху екрана, по този начин и върху задния корпус, което ги прави по-издръжливи на надрасквания и изпускания.

Атрактивната ценова оферта в цялата комерсиалната мрежа на Vivacom е годна до края на юли. Повече информация можете да откриете.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР