София прайд организира нова прожекция на филма Близо, която ще

...
София прайд организира нова прожекция на филма Близо, която ще
Коментари Харесай

Нова прожекция на филма Близо ще има днес в кино Одеон


" София прайд " провежда нова прожекция на кино лентата " Близо " , която ще се състои на 15 юни (четвъртък) от 20:00 ч . в кино " Одеон " . Прожекцията на 10 юни (събота) беше осуетена от митинг на крайни националисти. Филмът на белгийския режисьор Лукас Донт, с номинация за " Оскар " е предаван неколкократно в България, без да провокира сходни реакции. Той е определян като  удивително кинематографично достижение. 

" Защото не можем да позволим на омразата да дефинира дневния ни ред. Няма да позволим фашизмът да господства и да се постанова върху всеки, който е решил да... отиде на кино.  Или където и да е било другаде. И да живее живота си по метода, по който желае, без да наранява близките ", се показва в известието на уредниците.   

" Каним ви да споделите с нас прожекцията на „ Близо “ на Sofia Pride Film Fest 2023, тъй като #ГероятСиТИ и имаш право да живееш свободно. "

 

 

БЛИЗО с Народоосвободителна въстаническа армия ДАТА за Sofia Pride Film Fest! - 15 юни в 20 ч. в кино „ Одеон “. Защото не можем да позволим на омразата...
Posted by Sofia Pride on Wednesday, 14 June 2023
 

В  " месеца на гордостта ", в който ЛГБТИ+ хората се събират, с цел да честват своята еднаквост, равенството и приемането на всички, без значение от тяхната полова ориентировка или полова еднаквост, без значение от пола и религията им, без значение от политическите им възгледи, дано си напомним още 10 кино лентата за любовта без граници.

 
Красиви и  завладяващи истории с невероятни актьорски осъществявания, които би трябвало да сте гледали най-малко един път! 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР