София. Правителството е на път да падне. Веднага бяхме запитани

...
София. Правителството е на път да падне. Веднага бяхме запитани
Коментари Харесай

Костадин Костадинов, Възраждане: Правителството е на път да падне. Веднага бяхме запитани дали ще се включим в управлението на мястото на ИТН

София. Правителството е на път да падне. Веднага бяхме запитани дали ще се включим в ръководството на мястото на Има Такъв Народ. Това написа във Facebook водачът на Политическа партия " Възрждане " доктор Костадин Костадинов. В поста си той прецизира, че има пет изискванията, които от " Възраждане " са сложили в самото начало на каквито и да било диалози, и нямат проблем да седнат и да беседват за бъдещето на България с всяка една политическа организация.

1. Изтегляне на проекта за въвеждане на еврото и вдишване на корав политически ангажимент, че в никакъв случай българският лев няма да бъде сменен от друга валута в България.
2. Прекратяване на контракта за даване на военни бази на Съединени американски щати в България.
3. Задействане на процедура за сформиране на необятен преговорен екип, включващ представители на всички политически сили в страната, за предоговаряне участието на България в Европейския съюз.
4. Насрочване на референдум за участието на България в НАТО.
5. Незабавно повдигане на глобите против Русия.

Време е ние българите още веднъж да поемем ръководството на страната си. Време е България още веднъж да стане свободна и самостоятелна страна, показва Костадинов.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР