София. Последната ни предварителна кандидатстудентска сесия ще се проведе присъствено,

...
София. Последната ни предварителна кандидатстудентска сесия ще се проведе присъствено,
Коментари Харесай

Проф. Мирослава Раковска, УНСС: Последната ни предварителна кандидатстудентска сесия ще се проведе присъствено, но изпитът ще е в електронен формат

София. Последната ни предварителна кандидатстудентска сесия ще се организира присъствено, само че изпитът ще е в електронен формат. Това сподели в изявление за Агенция „ Фокус “ проф. доктор Мирослава Раковска, заместник-ректор по образователната активност на УНСС.

Сесията ще е в интервала от 10 до 15 май. Проф. Раковска уточни и методите, по които кандидат-студентите могат да подадат документи си.
„ Освен онлайн, документи могат да се подават и в Центъра за банкет на документи в София. Кандидат-студентите, които са в Хасково, могат да подават документи в Регионалния ни център за отдалечено образование. Всички могат да подават документи онлайн. Онлайн подаването на документите за тази предварителна сесия, която ще стартира на 10 май, ще се прави до 9 май в 00.00 ч. Иначе, до края на днешния ден могат да подават документи за кандидатстване и в Центъра за банкет на документи в София “, посочи тя.

Проф. Раковска уточни още, че приемът и в бакалавърските, и в магистърските стратегии, може да се случи по документи.

„ Тоест, при бакалаврите могат да аплайват с оценка от матура, а при магистърския банкет можем да вземем междинния триумф от дипломата за приключена бакалавърска степен, плюс междинния триумф от състояние държавни изпити за бакалавърска степен. Ако някой от кандидат-магистрите желае да употребява по-висока оценка за балообразуване, може да се яви на предварителни и постоянни кандидат-магистърски изпити “, добави тя.

Теодора ПАВЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР