София. Показахме на българските избиратели, че промяна в политиката е

...
София. Показахме на българските избиратели, че промяна в политиката е
Коментари Харесай

Даниел Лорер: Следващата зима може и да е трудна, но до момента България се справя чудесно

София. Показахме на българските гласоподаватели, че смяна в политиката е допустима. Нашата задача на тези избори е да си свършим работата. Това съобщи за Радио „ Фокус “ – Варна Даниел Лорер, лидер на листата на „ Продължаваме промяната “ в морската столица. Той акцентира, че битката с рецесиите ще продължи, само че ще продължат и обществените придобивки за хората.

„ За половин година увеличихме пенсиите повече, в сравнение с 12 години преди този момент, детските градини станаха безвъзмездни, усилиха се и учителските хонорари. Всички това демонстрира, че даже в изискванията на тройна рецесия, ние можем да имаме повече обществени придобивки. Освен това, стопанската система ни набъбна с повече от 4%, износът ни е рекорден – макар тройната рецесия. Т.е. всички внушения, че нещата са сложни не са правилни. Наистина идната зима може и да е сложна, само че досега България се оправя отлично “, разяснява още Лорер.

Той уточни, че молбата към гласоподавателите е да се даде късмет на „ Продължаваме промяната “ да си свърши работата, защото нищо няма да се случи в случай че кражбите в страната продължат.
Коалиция " Продължаваме промяната " записва листата си във Варна за парламентарните избори на 2 октомври 2022г.

Водач е някогашният министър на нововъведенията и растежа в кабинета " Петков " Даниел Лорер. След него в листата са депутатите от 47-то Народно заседание Калоян Икономов, Антон Тонев и Снежана Апостолова. Новите попълнения във варненския тим на смяната са предходният регионален шеф на Варна - Благомир Коцев, Кирил Симеонов и регионалният координатор на партията Николай Стефанов. Листата на обединението е от 22 души, измежду които морският и транспортен специалист Стоян Новаков, кулинарният гуру Филип Стоянов и младият юрист Емил Ефендулов.

Десислава ВАСИЛЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР