София. Пожелавам на Румен Радев и Илияна Йотова успешен мандат.

...
София. Пожелавам на Румен Радев и Илияна Йотова успешен мандат.
Коментари Харесай

Камелия Нейкова, ЦИК: Пожелавам на Румен Радев и Илияна Йотова успешен мандат

София. Пожелавам на Румен Радев и Илияна Йотова сполучлив мандат. Това сподели ръководителят на Централната изборна комисия (ЦИК) Камелия Нейкова по време на церемонията по връчване на удостоверенията на определените президент и вицепрезидент, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ".

Камелия Нейкова благодари на всички институции, ангажирани в изборния развой. " Благодаря на представителите на медиите по тази причина, че отразявахте всички стадии на изборния развой. Благодаря на моите сътрудници, членовете на ЦИК, на нашите чиновници и сътрудници за положителната екипна работа. Предизвикателство беше за комисията да организира два национални избора с машинно гласоподаване в изискванията на епидемиологична конюнктура. Не беше елементарно поради компликациите, които срещахме в подготовката ", сподели още Камелия Нейкова.

" Уважаеми господин президент, уважаема г-жо вицепрезидент, преди да връча удостоверенията, желая да ви поздравя с изборната победа и да ви пожелая сполучлив мандат. Също по този начин на днешния прекрасен зимен български празник Игнажден и в навечерието на коледните и новогодишни празници искам на всички здраве, благополучие и триумф ", сподели още Камелия Нейкова.

Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР