София. По случай празника Трифон Зарезан, вицепремиерът и министър на

...
София. По случай празника Трифон Зарезан, вицепремиерът и министър на
Коментари Харесай

Кoрнелия Нинова посети Националния институт за изследване на вино

София. По случай празника Трифон Зарезан, вицепремиерът и министър на стопанската система Корнелия Нинова посети Националния институт за проучване на вино, спиртни питиета и етерични масла и поздрави екипа му за постигнатите положителни резултати.Това оповестиха от пресцентъра на министерство на стопанската система.
Министър Нинова прегледа лабораториите за тестване качеството на виното спиртни питиета и етерични масла, а експертният екип я срещна с методите на тестване, както и с някои от проблемите, зародили в практиката на българското винопроизводство.
„ Българските виновност са качествени и добре познати по целия свят. Ние в Министерството на стопанската система работим интензивно в посока поощряване на износа. Нашата цел е да поддържаме българските производители. “, съобщи Нинова.
По време на срещата стана ясно, че обособени страни като Япония признават за импорт български виновност, сертифицирано само от Националната лаборатория.
Ръководството благодари на госпожа Нинова за персоналното й наличие, като сподели, че за първи път министър на стопанската система посещава Института.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР